-

Krenula prodaja ulaznica za koncert Milky Chancea u Tvornici kulture

Krenula prodaja ulaznica za koncert Milky Chancea, a publiku će zagrijavati glazbenik Quarry.

Ove zime u sklopu europske turneje u Zagreb stiže indie-pop fenomen, duo Milky Chance, koji će održati koncert u Tvornici kulture 4. prosinca. Danas je krenula i prodaja ulaznica koje se mogu nabaviti putem Eventim i Entrio sistema.

Milky Chance, njemački  dvojac kojeg čine Clemens Rehbein, pjevač i gitarist, te DJ i producent Philipp Dausch, postali su globalni pop fenomen još 2013. godine, prepoznatljiv po zaraznim melodijama i zvuku u kojem se miješaju utjecaji od elektronske glazbe do reggaea i R&B-a.

Nedavno su objavili novi singl “Synchronize” koji je preplavio liste i eter radijskih postaja, prateći uspjeh zaraznog  “Coloradoa”, iz 2021., koji je prikupio preko 100 milijuna streamova na različitim platformama.

Milky Chance su u vječnom pokretu još od objavljivanja njihovog debitantskog singla “Stolen Dance” koji ih pretvorio u glazbene zvijezde u samo par mjeseci. Snimljena u Rehbeinovom domu u Kasselu u Njemačkoj, pjesma je postala međunarodni hit nakon što ju je bend objavio na internetu 2013. godine, zauzevši vrh ljestvica u više od desetak zemalja, prije nego što je prešla Atlantik i dospjela na 1. mjesto Billboardove alternativne ljestvice. U godinama koje su uslijedile, Milky Chance su objavili tri hvaljena studijska albuma, prikupili više od pet milijardi streamova.

Milky Chance se nakon tri godine vraćaju na “mjesto zločina”, u zagrebačku Tvornicu kulture, kako bi ponovno očarali publiku svojim live nastupom koji stoji uz bok njihovom globalnom, virtualnom uspjehu. Ovaj put kao predgrupa nastupit će britanski kantautor Ash Carvell, zvan Quarry, čija glazba priziva duhove pop ere 80-tih, ali je u isto vrijeme osvježavajuća. Odrastajući u malom britanskom selu, Quarry je kao mlad otkrio glazbu kao spas od svoje okoline, te se uskoro sam naučio pisati i producirati glazbu. Njegov glazba spoj je raznih utjecaja od Jimmija Hendrixa preko Spice Girlsa do Eminema. 

Cijena ulaznice za koncert Milky Chancea u Tvornici kulture 4. prosinca je iznosi 159 kuna

Najnovije vesti

Izdvajamo