-

NaslovnaVestiVesti iz regionaKontakt 2020. od ove godine član INES

Kontakt 2020. od ove godine član INES

kontakt konferencijaKontakt je godišnja manifestacija, posvećena muzičkom biznisu, koja već četvrtu godinu okuplja muzičare iz regiona, kao i ostale važne aktere u muzičkom biznisu.

Kontakt 2020 će se održati u periodu od 18. do 21. marta 2020. godine, i kao i ranijih godina, program će se dešavati na velikom broju lokacija, ne samo u klubovima u Cetinjskoj ulici.

Kontakt je od ove godine član INES (Innovation Network of European Showcases), mreže u okviru koje sarađuje 19 evropskih showcase konferencija i festivala. Kontakt je tako u okviru INES jedini predstavnik Srbije.

Na četvrtom Kontaktu paralelno će biti zastupljene dve teme:

Glavna tema konferencijskog dela je Creating music business, a muzički program je u znaku obeležavanja 40 godina Novog talasa.

Električni orgazam, najstariji aktivni beogradski novotalasni bend, proslaviće 40. rođendan u Kombank dvorani 19. marta upravo u okviru Kontakta. Dva dana kasnije, 21. marta u klubu Drugstore se priprema nešto drugačija proslava jugoslovenske new waveepohe: Paraf, Obojeni program i Artan Lili, Bend Letu Štuke će iste večeri prvi put nastupiti u klubu SubBeerni centar, a posebnost ovogodišnjeg Kontakta biće i koncert koji će biti priređen ,,Za Koju”, za što brži oporavak frontmena Disciplin A Kitschme.

Najnovije vesti

Izdvajamo