-

Konstrakta glasno poručuje: „Evo, obećavam!“

Konstrakta Arsenal FestMnogo uzbudljivih trenutaka obeležilo je prvo polufinalno veče srpskog nacionalnog izbora predstavnika za Pesmu Eurovizije, a jedan od istaknutijih bio je Konstraktino predstavljanje novog singla naziva „Evo, obećavam!“.

Konstrakta je cele godine radila na pesmi koja i ovoga puta pokreće neke iznimno značajne životne teme – govori o nekim od najprisutnijih psihičkih stanja današnjice, a to su anksioznost i depresija. Pesma, koja je prvi službeni singl nakon „In corpore sano“ kojim je osvojila 5. mjesto na Eurosongu i srca internacionalne publike, Konstrakta je plasirala u distribuciji Virgin Music Label & Artist Services koji je deo velike Universal Music grupe. „Evo, obećavam!“ slušamo na svim glazbenim platformama.

Singl prati glazbeni spot koji na kreativan i promišljen način prikazuje teme o kojima govore stihovi.

Kako je pjesma pisana u formi triptiha, tako je i sam spot snimljen kao omnibus tri priče – „Depresivna sam.“, „Anksiozan sam.“ i „Obećaj mi.“.

Prvi deo režirao je talentirani mladi beogradski redatelj Nikola Stojanović poznat po kratkometražnim filmovima „Mi smo videli leto“ i „Šerbet“, za drugi je bila zadužena iskusna hrvatska redateljica italijanskog porijekla Marcella Zanki čiji stil spaja jake vizuale i umetnički pristup sa psihologijom, dok je treći režirala Isidora Bulatović koja je radom na ovom spotu pokazala svoju neverovatnu kreativnost, znanje i samostalnost.

Spot je u samo nekoliko sati od svoje premijere izazvao pravo oduševljenje i lavinu pozitivnih reakcija, što je bilo i očekivano jer je donio svježinu i ljepotu svojevrsnu samo Konstrakti.

Najnovije vesti

Izdvajamo