-

Koncert Parnog valjka u Beogradu pomeren za 9. novembar

Parni valjakKoncert Parnog valjka “Runda 44“, koji je još u maju najavljen za 8. novembar, odlaže se za dan kasnije. Ovaj bend će, ipak, 44 godine od svog prvog nastupa proslaviti 9. novembra koncertom u Štark Areni.

Usled naknadno zakazane utakmice između Crvene zvezde i Reala za 7. novembar u najvećoj hali u regionu, menadžment Parnog valjka i Long Play odlučili su da koncert pomere za jedan dan, jer bi, kako kažu, 24 sata bilo malo da postave svu potrebnu opremu.

Parni valjak decenijama važi za jedan od najpopularnijih bendova u regionu, a kako im je stalo do toga da koncerte održavaju na najvišem mogućem nivou, ovo je za njih bila jedina ispravna odluka, kako bi posetiocima beogradskog koncerta priredili pravi spektakl. S tim u vezi, Husein Husanefendić Hus je rekao: “Kad je izbor da li da koncert održimo u punom svom sjaju i veličini ili da ga odradimo polovično mi biramo prvo. Iz tog razloga pomjeramo koncert za jedan dan, jer je nemoguće produkciju koju pripremamo za Beograd postaviti u 24 sata, jednostavno nam treba više vremena. Razumijemo, utakmica je isto tako važna i našli smo taj kompromis“, te se zahvalio na razumevanju.

Ulaznice kupljene za 8. novembar važe i za novi termin, te ih nije potrebno menjati. Ukoliko neko želi, kartu može vratiti na prodajnom mestu gde je kupljena.

Najnovije vesti

Izdvajamo