-

Kolac najavili istoimeni album

Glasogovornici beskompromisnog i neposrednog black metala na našem prostorima, sa snažnom thrash notom, Kolac, vraćaju se nakon 9 godina sa novim longplej izdanjem, koje će izaći pod okriljem rumunske kuće Pest Records, kasnije ove godine.

Kao svojevrsni manifest, istoimeni album će sadržati intro + devet traka, koje će se dotaći titularnog koca, i njegovog korišćenja kao instrumenta mučenja u srednjem veku, i kasnije. Postavu će činiti basista Grob, lid gitarista Omadan IX, bubnjar Sirius i frontmen Zlorog.

Evo i šta je bend rekao o svom skorom povratku:

„To je samo vrhunac… Sećanje na vreme kada smo uspostavili početni kontakt bledi. Pest Records nas je uvijek podržavao i kada su stvari došle do potrage za poštenom, predanom izdavačkom kućom koja deli našu strast prema mračnim zvučnim krajolicima, smernice su bile očigledne. Kroz razne oblike saradnje, do finalizacije ovog sporazuma, ne samo da se nadamo, već smo i sigurni da smo pronašli pouzdanog partnera koji će nam pomoći da dalje širimo krila. Izuzetna je čast biti potpisan na Pest Records! Dugoočekivana nova muzika benda Kolac već se približava. Iščekujte Pestov novi soj!“

Najnovije vesti

Izdvajamo