KO, GDE i KADA nastupa saznajte na našem kalendaru!

 

Balkanrock ima sjajnu vest za vas, naše čitaoce! U cilju unapređenja vašeg iskustva našim portalom i kao vid zahvalosti što nas pratite sve ove godine pokrećemo “Kalendar muzičkih dešavanja“.

Ova opcija pomoći će vam da pratite ko, gde i kada nastupa u vašem gradu, ali i u čitavom regionu. Time ćete imati pregled koncerata, svrki i drugih muzičkih dešavanja koji se događaju oko vas. Jednostavnim klikom na željeni datum, sa desne strane ekrana prikazaće se lista zakazanih događaja, tačno vreme i mesto gde će se isti održati. A nakon klika na događaj, otvara se i stranica gde se mogu videti detalji kao što su cene ulaznica.

Uz korišćenje Balkanrock kalendara, nikada više vam se neće desiti da propustite dobru svirku samo zato što niste znali gde i kada se održava. Dostupan je i na desktop i na mobilnim uređajima, a kako doći do njega možete videti u malom uputstvu ispod.

kalendar događaja balkanrock svirke u beogradu zagrebu gde kad i ko koncerti događaji
Balkanrock kalendar za desktop uređaje
kalendar događaja balkanrock svirke u beogradu zagrebu gde kad i ko koncerti događaji mobile mobilni sajt
Balkanrock kalendar za mobilne uređaje

Ovako objedinjen kalendar nakon planiranih unapređenja moći će da koriste i organizatori i bendovi. I uz pomoć jednostavne forme imati mogućnost da sami unesu podatke o događaju, a nakon odobrenja od strane Balkanrock uredništva isti će se pojaviti na kalendaru i biti vidljiv svima.

Kalendar muzičkih dešavanja samo je još jedan korak u poboljšanju sajta u koje je Balkanrock krenuo prošle godine, a koje nam je donelo najpopularniju nagradu za domaće onlajn tržište za Najbolji sajt u 2018. godini u oblasti “Dom i zabava” po izboru PC Press. Novi sajt, nagrada i jedinstveni Kalendar zajedno, dokaz su da je ono što radimo vredno pažnje, da ćemo nastaviti još energičnije i bolje, i da imamo vašu podršku.