-

Keni nije mrtav otvara drugu sezonu Balkanrock Sessionsa

Keni nije mrtav Balkanrock Sessions YouTube LiveNakon uspešne prve sezone, Balkanrock sessions nastavlja sa radom. Čast da otvori drugu sezonu ima sastav Keni nije mrtav.

Njihov online nastup pogledajte ovde.

Mnogobrojne pohvale, pa i kritike podstakle su nas da nastavimo sa radom Balkanrock Sessionsa i naravno dostavljanjem vam ovakvog audio vizuelnog sadržaja. Iz tog razloga, od 7. marta možete očekivati novi talas izvođača, a prvi od njih su Keni nije mrtav. Ovaj mladi kruševački trio prepoznatljiv je po kombinaciji energičnih nastupa, dobrih žurki i atmosferične lirike koja opisuje svakodnevnicu običnog čoveka zatečenog u ovom vremenu u svojim dvadesetim.

Nakon Keni nije mrtav, na svake dve sedmice možete očekivati novog izvođača na Balkanrock Youtube kanalu. Mi ćemo vas blagovremeno obavestiti o svakom od njih.

Podsećamo, serijal online koncerata Balkanrock Sessions startovao je 5. jula prošle godine koncertom velikog crossover sastava Eyesburn. Posle toga su nastupili i MoussakaObojeni ProgramBolesna ŠtenadIda Prester, Funk Shui i Naked.

Sve pomenute bendove možete pogledati u bilo kom trenutku na Youtubeu i poslušati i na ostalim muzičkim platformama kao što su Deezer, Spotify, Apple Music i Tidal.

Najnovije vesti

Izdvajamo