-

NaslovnaVestiVesti iz regionaKeni nije mrtav imaju novi singl "Samodisciplina"

Keni nije mrtav imaju novi singl „Samodisciplina“

Keni nije mrtav Feedback Niš

Energični pank trio Keni nije mrtav objavio je novi singl sa predstojećeg debitantskog albuma. Keniji u susret povratku nastupa i otvaranju industrije zabave širom regiona fanovima moderne gitarske muzike predstavljaju pesmu „Samodisciplina“.

„Sve planove oko singlova i albuma smo promenili, čekajući koncerte. Situacija je takva da konačno možemo da kažemo da će album izaći tokom godine, i da ćemo opet svirati svuda gde je to moguće. Od sada tu je ‘Samodisciplina’, u susret prvim koncertima posle više od godinu dana, Izuzetno se radujemo tome!“, poručili su članovi benda.

Grupa Keni nije mrtav nastupa u četvrtak, 24. juna, prve večeri na Arsenal Festu u Kragujevcu, a u petak 25. juna otvaraju devetu sezonu serijala „Koncerti na zidiću“, na Platou Milana Mladenovića, ispred beogradskog Doma omladine.

„Pozivamo vas da nam se pridružite na platou, da zajedno proslavimo povratak koncerata i izlazak nove pesme. Ako ste u prilici, ne propustite Arsenal fest, biće sjajno!“, rekli su članovi benda.

Najnovije vesti

Izdvajamo