-

„Kanda, Kodža i Nebojša“ objavili spot za pesmu „Odnose me“

Kanda Kodža i NebojšaJedan od nosilaca ne samo rokenrola, nego i čitave urbane kulturne scene u Srbiji, bend Kanda Kodža i Nebojša već tri decenije unosi radost i pozitivnu atmosferu na muzičkoj sceni, ali i navodi slušaoce na promišljanje i preispitivanje. Kanda, Kodža i Nebojša objavili su spot za pesmu “Odnose me”, drugi singl sa albuma „Beton“ objavljenog prošle godine. Kroz svoj prepoznatljiv zvuk, introvertne teme, Oliverov katarzičan vokal, snažnu ritam sekciju i upečatljive rifove, albumom „Beton“ provijava osećaj slobode i rasterećenosti.

 „Spot za „Odnose me“ smo snimili prilikom posete Malti u februaru. Bili smo tamo nedelju dana, prvih 6 dana je besnela oluja na ostrvu, ali sedmog dana nebo, sunce i more su nam dopustili da snimamo na živopisnim lokacijama kakve su Valeta i Blue Grotto. Društvo su nam pravili Oliver Rid i Korto Malteze, a spot je uradio naš stari drug i saradnik Aleksandar Todorović Toda sa svojom ekipom, kojoj se ovom prilikom zahvaljujemo kao i svima koje smo upoznali tokom tih nedelju dana.“ – kazali su članovi benda.

Tokom svog višedecenijskog postojanja članovi benda Kanda, Kodža i Nebojša postali su hroničari izuzetno nestabilnih društveno političkih okolnosti, dramatičnih smena vlasti, promena i istorije čiji se ciklusi na ovim prostorima sve češće ponavljaju. Kroz njihov kompletan repertoar možemo sagledati jedan životni vek proveden u velikom gradu.

Najnovije vesti

Izdvajamo