Judette “Žutim vlakom” najavljuju prvi studijski album

judette
Judette, peteročlani alternativni pop rock sastav koji balansira žestoke riffove i melodične dionice vođene snažnim i prepoznatljivim vokalom frontmenice Lee Radolfi, izbacio je novi singl i spot pod nazivom “Žuti vlak“.

Tim singlom bend najavljuje izlazak prvog studijskog albuma pod nazivom “27” koji će ugledati svjetlo dana sredinom studenog. Ovim singlom je ispričana priča o prijateljstvu, uspomenama iz djetinjstva i nostalgiji koju svi kad tad osjećamo i to se ujedno može vidjeti i u spotu gdje je prikazano kako dvoje mladih proživljava svakodnevicu.

Za režiju, scenarij i montažu je zaslužan 73 Collectiv dok su glavni akteri spota Marta Haraminčić, Antonio Bagarić, Lea Lucija Radolfi i Vilim Strejček. Mix i master pjesme potpisuje Vedran Kovačić Beli – Chicken Sound Studio.

Bend čine pjevačica Lea Lucija Radolfi, gitaristi Goran Posilović i Karlo Haltrich, basist Vilim Strejček i Danijel Plasajec na bubnjevima. Bend je dosad objavio nekolicinu singlova među kojima su “Voli me” i “Rio”, koji su naišli na veliku podršku publike i kritičara. 2015. godine bend za pjesmu “Rio” osvaja nagradu Hrvatskog društva skladatelja za najbolju autorsku pjesmu u finalu RockOff natjecanja. Bend će po izlasku albuma krenuti na regionalnu turneju, a više o datumima i zagrebačkoj promociji albuma možete saznati na njihovim službenim stranicama.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.