-

Judette s Johnom (M.O.R.T.) „U mraku“ (video)


Alternativni pop rock bend Judette koji je oduševio publiku i kritiku albumom prvijencem „27“ nastavlja s objavljivanjem singlova. U novom singlu „U mrak“ bend Judette je ugostio Johna iz benda M.O.R.T., a vokalni duet Lee i Johna će zasigurno biti jedan od najboljih ove godine.

Zagrebački glazbenik i producent Mark Mrakovčić napisao je glazbu i aranžman pjesme, a tekst supotpisuje s pjevačicom Leom. Za singl je snimljen i spot za čiju je režiju zaslužna sama Lea Radolfi, kameru potpisuje Toni Mijač, a montažu njih dvoje.

„Spot se snimao u Dugopolju u kojem smo se smrznuli. Auto iz kojeg se snimalo je riknuo tri puta i na snimanju nam ništa nije išlo na ruku. Na kraju smo čak snimanje završili kod splitskog zatvora. Ali na kraju smo jako zadovoljni sa spotom i nadam se da smo uhvatili atmosferu pjesme“, prokomentirala je Lea.

Na albumu „27“ većinu tekstova napisala je Lea Lucija Radolfi, dok glazbu i aranžmane supotpisuju svi članovi benda. Album krasi i obrada pjesme „Bez tebe“ zagrebačkog punk benda Mikrofonija, za koju je glazbu i stihove napisao prerano preminuli Antun Krajinović Tuna, legenda domaće underground scene. Kao gosti na albumu pojavljuju se John (M.O.R.T.) i Damjan Spajić (Kinoklub, Declaration).

Glazbeni materijal je snimljen u Chicken Sound Studiu pod producentskom palicom Vedrana Kovačića Belog i Marka Mrakovčića, a za sjajan master pobrinuo se Goran Martinac. Likovno oblikovanje albuma članovi benda povjerili su Borni Obranoviću koji je sjajnim dizajnom odlično odrazio sadržaj albuma.

Najnovije vesti

Izdvajamo