Judette s Johnom (M.O.R.T.) “U mraku” (video)


Alternativni pop rock bend Judette koji je oduševio publiku i kritiku albumom prvijencem “27” nastavlja s objavljivanjem singlova. U novom singlu “U mrak” bend Judette je ugostio Johna iz benda M.O.R.T., a vokalni duet Lee i Johna će zasigurno biti jedan od najboljih ove godine.

Zagrebački glazbenik i producent Mark Mrakovčić napisao je glazbu i aranžman pjesme, a tekst supotpisuje s pjevačicom Leom. Za singl je snimljen i spot za čiju je režiju zaslužna sama Lea Radolfi, kameru potpisuje Toni Mijač, a montažu njih dvoje.

“Spot se snimao u Dugopolju u kojem smo se smrznuli. Auto iz kojeg se snimalo je riknuo tri puta i na snimanju nam ništa nije išlo na ruku. Na kraju smo čak snimanje završili kod splitskog zatvora. Ali na kraju smo jako zadovoljni sa spotom i nadam se da smo uhvatili atmosferu pjesme”, prokomentirala je Lea.

Na albumu “27” većinu tekstova napisala je Lea Lucija Radolfi, dok glazbu i aranžmane supotpisuju svi članovi benda. Album krasi i obrada pjesme “Bez tebe” zagrebačkog punk benda Mikrofonija, za koju je glazbu i stihove napisao prerano preminuli Antun Krajinović Tuna, legenda domaće underground scene. Kao gosti na albumu pojavljuju se John (M.O.R.T.) i Damjan Spajić (Kinoklub, Declaration).

Glazbeni materijal je snimljen u Chicken Sound Studiu pod producentskom palicom Vedrana Kovačića Belog i Marka Mrakovčića, a za sjajan master pobrinuo se Goran Martinac. Likovno oblikovanje albuma članovi benda povjerili su Borni Obranoviću koji je sjajnim dizajnom odlično odrazio sadržaj albuma.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.