-

NaslovnaVestiVesti iz regionaJovan Del Arno i Kojot poručuju da "Još uvek ima nade"

Jovan Del Arno i Kojot poručuju da „Još uvek ima nade“

foto: Đurđica Gajić

„Otac“ i „Sin“ rege muzike u Srbiji – Jovan Matić (Del Arno Bend) i Kojot (Hornsman Coyot) objavili su zajednički singl „Još uvek ima nade“ za izdavačku kuću Mascom Records.

Dvojac starih drugara ovim singlom odgovara na sve ružne misli i strahove koji se opet serviraju ljudima u regionu kao jedini odgovor na sve nedaće koje su ih snašle.

„Nemanja, prvi put na maternjem jeziku (i nikada jasnije nego do sada) i ja zajedno svima nude na poklon ljubav, veru, razumevanje i empatiju, želju da dobro nadvlada svako zlo i da jednako ogreje srca svih sa kojima delimo nebo, sunce i zemlju koja nas nosi na ovim prostorima. Hornsman Coyote i Del Arno Band sa ponosom vam predstavljaju svoj odgovor na zlo, zajedničku pesmu „Još uvek ima nade“, prvi značajni autorski rege rad Coyote-a na maternjem jeziku, prvi duet sa bendom preko kojeg je zakoračio u svet muzike, prvi u nizu pesama i saradnje koje će, sasvim je izvesno uslediti. Uživajte, delite, i ne gubite nadu! Jedna Ljubav za sve“, izjavio je Jovan iz Del Arno benda.

http://www.deezer.com/album/42369821?utm_source=deezer&utm_content=album-42369821&utm_term=1461830202_1496336676&utm_medium=web