fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Josipa Lisac predstavila novi video

Josipa Lisac predstavila novi video

Josipa LisacRegionalna muzička diva, Josipa Lisac, objavila je video za singl “Daleko”, koji je snimljen u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt čiji napukli zidovi svedoče o jačini potresa koji je pogodio Zagreb 22. marta ove godine.

Reditelj spota je Marko Zeljković Zelja sa kim se Josipa upoznala na snimanju svog prvog Blu-ray izdanja “Josipa Lisac from Croatia Records studio…tu u mojoj duši stanuješ”. U spotu se, osim kadrova uništenog Muzeja, u čijem je prostoru Josipa održala dva koncerta sredinom 90-ih, pojavljuju i kadrovi zagađene prirode i njen žestoki odgovor kroz različite vremenske nepogode i prirodne katastrofe.

Stihove za pesmu “Daleko” napisala je Željka Veverec koja je uz Tonija Starešinića i koautorka muzike. Zanimljivo je da je u aranžmanu ove pesme uz Starešinića učestvovala i Josipa Lisac. Ova pesma nastavak je njihove saradnje koja je započeta 2017. godine kada je Josipa vokalno briljirala u pesmi “Tebi putujem” uz Chui za šta su dobili i Porin za najbolju vokalnu saradnju. Nedugo zatim Toni Starešinić postaje i član njenog pratećeg benda sastavljenog od izuzetnih muzičara.

Najnovije vesti

Izdvajamo