-

Joker Out najavili duet s Elvisom Costellom

Joker Out Ursa Premik
foto: Ursa Premik

Daleko najpopularniji slovenski bend Joker Out najavljuje suradnju s Grammyem nagrađenom glazbenom ikonom Elvisom Costellom! Riječ je o duetu naslovljenom „New Wave„, a objava pjesme će biti objavljena sredinom travnja, neposredno pred njihov premijerni ovogodišnji nastup u Hrvatskoj, na Sea Staru u Umagu.

Pjesma će biti predstavljena kao vodeći singl s njihovog nadolazećeg albuma prvijenca na engleskom jeziku. Kako je do sada poznato, momci su pjesme za taj album snimali u njemačkom Hamburgu, u čemu su im pripomogli producenti Žare Pak i Todd Burke (koji je do sada surađivao s imenima kao što su Ben Harper, Jack Johnson, The Kooks, M83…).

Vijest o ovoj suradnji stiže nakon što su Joker Out predstavljeni u cijenjenoj listi „100 Artists to Watch in 2023“ po selekciji IMPALA-e, Europskog udruženja nezavisnih glazbenih izdavača. Nevjerojatan je to slijed aktivnosti za bend koji spada u kategoriju nove generacije izvođača, njihova energija, unikatan vizualni identitet i moćna glazba otvaraju im brojna vrata europske i svjetske glazbene scene.

Slovenska indie rock petorka ovime nastavlja svoju nevjerojatnu uzlaznu putanju. Od svog formiranja 2016. bend je u toliko strelovitom usponu da ih je slovenska nacionalna televizija interno odabrala kao svoje predstavnike na ovogodišnjoj Pjesmi Eurovizije, a bit će i daleko najmlađi sastav koji će samostalno nastupiti u dvorani Stožice, najvećoj u Sloveniji.

Pred njima je nastup na ESC 2023 u Liverpoolu s pjesmom „Carpe Diem“ za koju krajem ožujka objavljuju i englesku verziju, a zatim u travnju slijedi objava dueta s cijenjenim britanskim kantautorom Elvisom Costellom.

Najnovije vesti

Izdvajamo