-

Johnny L’Ove ima novi spot

Johnny L'OveBeogradski kantautor Nikola Brkić a.k.a. Johnny L’Ove objavio je novi singl i spot za pesmu „You & Me“ sa predstojećeg debi albuma „The Last Night With Her“.

To je Nikolin drugi spot nakon „Addicted 2 U“ prošle godine, i nastavak priče o konceptualnom akustičnom albumu na engleskom jeziku koji bi trebalo da izađe do kraja godine.

Muzika koju svira ovaj izvođač kreće se u rasponu od indi folka, alternativnog kantrija i popa, pa sve do bluz roka, popularno rečeno „amerikane“.

„Johnny“ je komponovao muziku, napisao tekst i uradio aranžman, a pesma je snimljena i završena prošle godine na Akademiji Umetnosti – Studio Balkanska u Beogradu. Kompletnu audio produkciju je uradio mladi student sa Akademije Ivan Kostić, od snimanja, preko miksa i završnog masteringa. Ivan je takođe odsvirao bas i bubnjeve, a violinu Aleksandra Dotlić.

Video je nastao kao saradnja vise ljudi. Dejan Senic iz Bara (Bubulj Produkcija) potpisuje snimanje dronom (4k). Dragan Dubljevic iz Podgorice (Open Sound Org), potpisuje bliže kadrove sa foto aparatom. Režiju i završnu montažu potpisuje Zoran Egredžić iz Beograda (Aston Audio Visual Production).

Nikola je osmislio scenario, a video je sniman u Sutomoru na Crnogorskom primorju u jesen 2018. Glumica u spotu je Marija Nedeljković iz plesne grupe Шоу- балет „GRAND – STYLE“.

Spot možete pogledati na Džonijevom zvaničnom YT kanalu.

Najnovije vesti

Izdvajamo