-

NaslovnaVestiVesti iz regionaJe Veux je Željka Veverec, a predstavila se singlom "Girlfriend"

Je Veux je Željka Veverec, a predstavila se singlom „Girlfriend“

Foto: Vanja Vučinić

Je Veux novo je ime na glazbenoj sceni iza kojeg se krije dobro poznata glazbenica Željka Veverec, pjevačica i autorica benda Mangroove. Ovo je samo još jedan od projekata pjevačice, a singl „Girlfriend“ najava je debi albuma „I glow“ koji će biti objavljen do kraja godine.

Je Veux na francuskom znači „Želim“, a čita se baš tako da se u tome prepoznaju inicijali imena Željke Veverec – Ž.V. „Je Veux mi se činilo tako savršeno jer nekako spaja značenje mog imena – želim (Željka), a čita se kao i inicijali mog imena i prezimena i označava tu želju da ispričam svoju priču na svoj način iskreno, autentično koliko je god moguće kroz svoju glazbu“ – rekla je Željka.

I pod novi imenom prate je isti glazbeni partneri, Toni Starešinić na svim mogućim klavijaturama, Đuro Dobranić na bubnjevima te Igor Dorotić na trubi.

Pjesma„Girlfriend“ većinom je snimana u studiju Kromasonik, osim vokala koji su snimljeni u Monitoru. Miks je radio Janko Novoselić, a mastering Petar Dundov. Sjajnu, gotovo trip hop singlicu upotpunio je jednako odličan videospot autora Dalibora Barića uz kojeg je, kao kamerman, radio Marko Petrović.