Je Veux je Željka Veverec, a predstavila se singlom “Girlfriend”

Foto: Vanja Vučinić

Je Veux novo je ime na glazbenoj sceni iza kojeg se krije dobro poznata glazbenica Željka Veverec, pjevačica i autorica benda Mangroove. Ovo je samo još jedan od projekata pjevačice, a singl “Girlfriend” najava je debi albuma “I glow” koji će biti objavljen do kraja godine.

Je Veux na francuskom znači „Želim“, a čita se baš tako da se u tome prepoznaju inicijali imena Željke Veverec – Ž.V. „Je Veux mi se činilo tako savršeno jer nekako spaja značenje mog imena – želim (Željka), a čita se kao i inicijali mog imena i prezimena i označava tu želju da ispričam svoju priču na svoj način iskreno, autentično koliko je god moguće kroz svoju glazbu“ – rekla je Željka.

I pod novi imenom prate je isti glazbeni partneri, Toni Starešinić na svim mogućim klavijaturama, Đuro Dobranić na bubnjevima te Igor Dorotić na trubi.

Pjesma„Girlfriend“ većinom je snimana u studiju Kromasonik, osim vokala koji su snimljeni u Monitoru. Miks je radio Janko Novoselić, a mastering Petar Dundov. Sjajnu, gotovo trip hop singlicu upotpunio je jednako odličan videospot autora Dalibora Barića uz kojeg je, kao kamerman, radio Marko Petrović.

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde