fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Jadranka Stanić je nova pevačica Elsewhere Shine

Jadranka Stanić je nova pevačica Elsewhere Shine

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

elewhere-shineProkupački atmospheric doom metal projekat Elsewhere Shine prekinuo je saradnju sa dosadašnjim pevačem Miodragom Fodorom nakon završetka singla „Mater Morbi“ usled njegovog angažovanja u drugim bendovima, projektima i poslovima.

“Kraj saradnje je došao uz zajednički razgovor i bez ikakvih problema te Miodragu želimo puno sreće u daljem muzičkom angažovanju. Uvereni smo da će nastaviti da se predstavlja u najboljem svetlu kao vokal i autor,” kažu iz benda.

Bend je predstavio novu pševačicu Jadranku „Tzeetzah“ Stanić, poznatu po saradnji sa bendovima Superhammer i Creation of Nothing uz studijski rad sa nekoliko još projekata. “Jadranka će doneti novu emociju pesmama u kontrastu sa snažnim vokalom Bojane Panovske. Njena muzička interesovanja, ljubav prema muzici i prijateljstvo su se odmah pokazali i to je ono što donosi skupa veliku motivaciju za sve”.

Mastermind projekta, Marko Sinadinović dodaje: „Proces upoznavanja sa Jadrankom je od starta divno iskustvo, kako na ljudskom tako i na muzičkom planu, interesovanja su nam se poklopila što smo i pokazali kroz obradu teme iz igre Silent Hill: Hommecoming koju možete čuti na priloženom linku. Ona dodaje novu boju i sa optimizmom nastavljamo rad na prvom full lenght izdanju u ovoj Elsewhere Shine formaciji.“