fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona J.R. August najavljuje svoj prvi live album

J.R. August najavljuje svoj prvi live album

J.R. AugustHrvatski kantautor, J.R. August, pesmom “Distort Reality”, najavljuje prvi live album koji bi trebalo da bude objavljen 4. septembra na Blu-Ray i dvostrukom CD izdanju.

“Live at Hrvatski glazbeni zavod” donosi 14 pesama, od kojih dve koje će se prvi put naći na nosaču zvuka, “The Misanthropist” i “The Exorcist”, a kojim J.R. najavljuje rad na novom studijskom albumu.

Njegovo prvo live izdanje, opremljeno sjajnim slikama sa samog koncerta koje će vam još bolje približiti atmosferu koja je vladala to veče u prekrasnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda.

J.R. August publiku je osvojio svojim neprikosnovenim talentom, a prvenac “Dangerous Waters” dobio je mahom sjajne kritike, od objave se nalazi na listi najprodavanijih izdanja te je objavljen i kao bogato opremljeno dvostruko LP izdanje. Osim debija i kolekcija EP-jeva “Murky Waters” ugledala je svetlo dana ove godine.

P.S. J.R. August poklanja 2x svoj novi album na duplom CD-u i blu-rayu preko svog instagram naloga. Požurite na njegov profil i možda, baš vi, osvojite besplatni primerak.

Najnovije vesti

Izdvajamo