-

NaslovnaVestiVesti iz regionaIzložba fotografija Block out-a u Beogradu

Izložba fotografija Block out-a u Beogradu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

raskorak

Tradicionalni prednovogodišnji koncert benda Block Out održaće se u petak 28. decembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Pred sam nastup benda, sa početkom u 20h u holu Doma omladine biće otvorena izložba koncertnih fotografija „Raskorak“, rok fotografa Nemanje Đorđevića, urednika galerije web portala Balkanrock.

Izložba „Raskorak“ predstavlja svojevrstan portret grupe Block Out i približava neke magične trenutke koje je bend zajedno sa publikom delio ranijih godina. Postavka sadrži 30 fotografija koje se pretapaju iz dokumentarnog u snažna emotivna stanja kroz igru svetlosti koja dočarava posebnu scensku atmosferu na koncertima ovog benda. Muzika i poezija koju Block Out svih ovih godina „daju“ prelivaju se u sastavni deo rokenrol estetike i rok fotografije.

Deo ove postavke je već bio izložen početkom novembra u Nišu u sklopu nastupa grupe Block out. Izložba u Domu omladine Beograda biće otvorena za sve posetioce do 15. januara 2013. godine.

Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 1.000 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22), prodavnici ploča Pinball Wizard Records i na svim Eventim prodajnim mestima.

Uskoro više detalja o koncertu kao i o potencijalnim gostima.

Blolck out foto Nemanja Djordjevic