fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Izlazi novi album SevdahBABY

Izlazi novi album SevdahBABY

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Uoči nastupa na Širom Zatvorenih Očiju 2014, koji se održava tokom novogodišnje noći u KPGT-u, SevdahBABY objaviće nov album „Sega Mega, ti i ja“.

Kao uvod u nov album koji izlazi 25. decembra, premijerno je na MTV kanalu prikazan spot za pesmu „Uvek mogu bolje“ u izvođenju SevdahBABY&Djixx, a zatim objavljen na zvaničnom YouTube kanalu koji je do sada videlo preko 7500 ljudi izazvavši brojne pozitivne reakcije.

Milan Stanković, poznatiji pod pseudonimom SevdahBABY je muzičar, disk džokej i producent. Pažnju publike privukao je remiksima nekoliko poznatih pesama (“3 poljupca”, “Izvini, dušo, izvini”, “Koketa”). Od 2007. nastupao je po brojnim klubovima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, kao i na EXIT festivalu 2007. i 2009. godine. Pod pseudonimom Brutt Van Daal učestvovao je na tri međunarodna takmičenja u remiksu i dva puta pobedio (Bear Who? – Beatbox Remix Contest 2007. i Olav Basoski Remix Contest 2008.). Sa pesmom „Previše reči“ učestvovao je na Beoviziji 2009. Pesma „Yo!hambin 91“ koju je uradio u sardnji sa Lou Benny-jem, prema glasanju čitalaca „Popboksa“ proglašena najboljim srpskim singlom u 2009. U Live PA nastupima, SevdahBABY je za miks pultom, a za mikrofonom mu se pridružuje Djixx, glavni ženski vokal sa kojim Milan aktivno sarađuje već 4 godine.

Novogodišnji događaj Širom Zatvorenih očiju 2014, čija je tema venecijanski karneval, održava se u KPGT-u (Radnička 3), a na tri bine nastupiće veliki broj popularnih izvođača.