fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Izašao trailer za dokumentarac o Dinu Dvorniku

Izašao trailer za dokumentarac o Dinu Dvorniku

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Dino Dvornik

Novi dokumentarni film “Manijak” o čuvenom hrvatskom rokeru Dinu Dvorniku najavljen je video insertom, ali snimanje je ugroženo zbog manjka sponzora.

Dokumentarac Danijela Tipura Tipija naišao je na probleme oko finansiranje jer sponzori odbijaju da daju novac za projekat koji govori o nekome ko ima narkomansku prošlost. Podatke o računu za uplatu donacija možete videt ispod video klipa.

Prvi kadrovi dokumentarca već su gotovi, a snimanje je počelo s Danijelom Dvornik. Osim Danijele, u dokumentarcu će o Dinu govoriti i njegova kći Ella, majka Dijana, brat Dean i brojna poznata imena poput Gibonnija, Lukyja, Nenada Korkuta, Denisa Latina i drugih. Tipura je za snimanje odvojio četiri mjeseca, a ideja se rodila nakon što je surađivao s Ellom Dvornik. Redatelj navodi i kako će se dotaknuti Dvornikove borbe s medijima, upornosti uvjeravanja izdavačkih kuća u budućnost njegova rada i o svladavanju ovisnosti.

Splitski glazbenik preminuo je prije više od pet godina, ali njegova glazba i dalje osvaja publiku. Glazbenu karijeru započeo je s bratom Deanom u bendu Kineski zid, a ploča koju su snimili ušla je u povijest hrvatske diskografije kao prvo glazbeno izdanje u funky stilu.

DINO DVORNIK – MANIJAK (trailer) DOCUMENTARY from PHATPHINGER (TIPITV.HR) on Vimeo.

Račun: 2402006 – 1100650739
IBAN: HR2424020061100650739
Udruga Zavšni Rez
Adresa: Pazinska 43, Zagreb
Erste banka