-

NaslovnaVestiVesti iz regionaIz@ Medošević predstavio novu pjesmu

Iz@ Medošević predstavio novu pjesmu


Iz@ Medošević
predstavlja „Čubiš uz TV„, peti singl koji se nalazi na albumu prvijencu „Granulo je sunce“ objavljenom na proljeće 2016. godine.

Pjesma je snimljena u studiju Manufaktura, video potpisuje Enver Krivac, a uz Iz@a, aranžmane su radili Tommazzo Gallina i Zoran Medved. Harmoniku je svirao Filip Marčeta.

„Country underground ‘Čubiš uz TV’ odmah nakon izlaska albuma pokupila je simpatije slušatelja te sam se morao pobrinuti da postane singl i da mu Krivac odjene lijepo video ruho u svom genijalnom stilu, da se slučajno ova pjesma ne bi osjetila zanemareno pored ostalih na albumu. Čak me ne bi iznenadilo da postane ljepotica albuma“, rekao je Iz@.

Iako tekst ukazuje na medijsku zatupljenost i opću letargiju u našem društvu, a dotiče se i straha od budućnosti koji nije neutemeljen, pjesma ne odiše pesimizmom, baš suprotno.

„Upravo taj mix zabrinutosti i sjetne ljepote zaokružene u glazbenoj podlozi melodičnog country – mediteraneo sounda daje pjesmi nepretenciozan i neizbježan optimizam povratka prirodi, nakon uspostavljene gorke dijagnoze. Mnogima najdraža, a moglo bi se reći i najuniverzalnija pjesma s albuma. Granulo je sunce.“ (Iz@ Medošević)