-

Ivica objavio singl „Foliranje“

Ivica Indirekt festival Beograd

Pančevački muzičar Ivica objavio je novi singl pod nazivom Foliranje. Pesmu možete naći na svim streaming servisima i na Bandcampu.

„Ideja novog singla je da najavi jedan malo drugačiji i moderniji zvuk u koji sam uplovio od poslednjeg albuma (1235) pa naovamo. Nije da su mi dosadile gitare, više sam željan novog soničnog iskustva i izraza. Moj producent Milan Bjelica je, kao i uvek dosad, na najbolji mogući način to prepoznao i izneo auditivni maksimum. U aranžmanu su učestvovali i Petar Pupić (Egret), kao i Petar Stevanović (Ljubičice). U narednom periodu me očekuje zabava, makar što se tiče novih pesama, ali i njihovog predstavljanja publici” navodi Ivan.

Ivan Kačavenda nastupa pod pseudonimom Ivica od 2012. godine. 2014. uvršćen je u deset najboljih mladih bendova na prostoru bivše SFRJ na banjalučkom Demofestu. Singlovi Ivice više puta su zauzimali prvo mesto na nekadašnjoj top-listi Diskomera Radija Studio B. U novembru prošle godine objavio je album pod nazivom 1235 za izdavačku kuću Kontra. Radi kao nastavnik srpskog jezika i književnosti u osnovnoj školi.

Najnovije vesti

Izdvajamo