fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Ivica objavio singl "Foliranje"

Ivica objavio singl “Foliranje”

Ivica Indirekt festival Beograd

Pančevački muzičar Ivica objavio je novi singl pod nazivom Foliranje. Pesmu možete naći na svim streaming servisima i na Bandcampu.

„Ideja novog singla je da najavi jedan malo drugačiji i moderniji zvuk u koji sam uplovio od poslednjeg albuma (1235) pa naovamo. Nije da su mi dosadile gitare, više sam željan novog soničnog iskustva i izraza. Moj producent Milan Bjelica je, kao i uvek dosad, na najbolji mogući način to prepoznao i izneo auditivni maksimum. U aranžmanu su učestvovali i Petar Pupić (Egret), kao i Petar Stevanović (Ljubičice). U narednom periodu me očekuje zabava, makar što se tiče novih pesama, ali i njihovog predstavljanja publici” navodi Ivan.

Ivan Kačavenda nastupa pod pseudonimom Ivica od 2012. godine. 2014. uvršćen je u deset najboljih mladih bendova na prostoru bivše SFRJ na banjalučkom Demofestu. Singlovi Ivice više puta su zauzimali prvo mesto na nekadašnjoj top-listi Diskomera Radija Studio B. U novembru prošle godine objavio je album pod nazivom 1235 za izdavačku kuću Kontra. Radi kao nastavnik srpskog jezika i književnosti u osnovnoj školi.

Najnovije vesti

Izdvajamo