-

Iva objavila debi singl „Džanki“

IvaNova muzičarka na regionalnoj sceni Iva (Iva Jevtić), nekima možda poznata i kao bivša bubnjarka sastava Restore, objavila je svoj debi singl „Džanki„.

Iva je na ovoj numeri autorka teksta, vokal, beatboxerica i bubnjarka, a Srđan Vujić (Sehio Woo), tačnije Moralni konflikt je odradio je uradio produkciju dodavši gitare, bas i klavijature i time upotpunio njenu ideju. Takođe, Srđan je snimio i spot za ovu numeru.

Ideja za ovu pesmu mi je došla iz revolta prema trenutnim vrednostima koje se nameću kroz muziku koja propagira poroke, zloupotrebu psihoaktivnih supstanci, što sve ima negativno dejstvo na mlade ljude kao i na njihov razvoj. Kao budući pedagog, odlučila sam da napravim korelaciju između nauke i muzike i stvorim pesmu koja će pokazati mladima da nije „kul“ biti „džanki“ i koja će stati na put besomučnom propagiranju droge koja je sveprisutna u današnjoj muzici. Dalji planovi su mi da nastavim u borbi protiv pogrešnih vrednosti koje se nameću mladima i da pružim muzičkoj sceni nešto novo i drugačije, rekla je autorka.

Najnovije vesti

Izdvajamo