fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Irie FM uskoro u Božidarcu

Irie FM uskoro u Božidarcu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

IRIE FMIrie FM dosledno brane titulu najboljeg evropskog reggae benda koju su poneli još 2012. godine što planiraju pokazati 13. maja na nastupu u okviru Vračar Rocks festivala, u Centru za kulturu Božidarac, uz specijalne goste – grupu REAL PJANO TRIO.

Prošlo je četiri godine otkako su proglašen najvećom reggae atrakcijom, nastavili su vredno da rade, stvaraju i unapređuju, i postali su prava “fusion” bomba – jedinstvena pojava na muzičkoj sceni. Obogatili su svoj zvuk disko melodijama, afrobeat-om, funk-om… Sve se to može čuti u novijoj fazi benda koji je odlučio da se poigra sa muzikom koju voli – u najširem smislu reči “muzika”.

Nakon velikog uspeha singlova “Kliziš” i “Svi” zahvaljujući kojim su harizmatični Vukašin Marković i ekipa definitivno dobili najvišu ocenu na “ispitu muzičke zrelosti”, bend je odlučio da koncertnu sezonu proleće/leto 2016. započne prvim celovečernjim solističkim koncertom u Božidarcu – u, prema mnogim mišljenjima, jednoj od najboljih koncertnih sala u Beogradu.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), dok će na veče koncerta, na ulazu u Božidarac, ukoliko ih ostane, koštati 600 dinara.