-

Irie FM novim spotom najavljuju beogradski koncert

Irie FMSastav Irie FM predstavio je novi video za pesmu „Što to telo pulsira“ čiju režiju potpisuje upravo frontmen benda Vukašin Marković.

Spot predstavlja mešavinu igrane forme i plesa po ivici realnosti. Glavni lik spota priseća se bivše ljubavi, sa kojom je ponovni susret u bližoj prošlosti doveo do izuzetno snažne reakcije, i o njoj “priča” na vrlo živopisan način, kroz glumu i ples. Za ambijent je poslužilo jedno od najlepših zdanja Beograda, Sava Centar.

Inače, bend Irie FM održaće 15. decembra beogradski koncert u Domu omladine, kako bi predstavili  novi album “Putevi”, koji je svakako obeležio prekretnicu u njihovom radu. Uz već poznate pesme “Kliziš”, “Putevi” i “Ljubav što smo stvorili”, na albumu će se naći još 5 novih numera. U matricama najsavremenijeg zvuka, odličnog i krajnje svedenog teksta, iskrenost ove osmorke osvaja u momentu. Irie FM ističe se kao sastav koji ne pravi kompromise kada je muzika u pitanju što publika prepoznaje i sa poverenjem iščekuje svaki novitet ovih zaljubljenika u muziku. Kao predgrupe nastupiće Kezz i Drum.

Najnovije vesti

Izdvajamo