-

Indirect Showcase otvara poziv za bendove i solo izvođače

Open call Indirekt 22

Ovogodišnji Indirekt Showcase Belgrade održava se od 17. do 19. novembra u Domu omladine Beograda, a konkurs za bendove i solo izvođače otvoren je do 01. juna.

Sve informacije o otvorenom konkursu možete videti putem sajta indirekt.rs.

Indirekt Showcase Belgrade je prva organizacija ovog tipa u Srbiji. Nakon što je prošle godine po prvi put organizovan pod jednim krovom, ove godine Indirekt se održava osmi put i nastavlja da raste.

Indirekt ima međunarodni karakter i daje mogućnost bendovima iz Srbije i regiona da ih angažuju strani agenti, izdavači, festivali, učesnici konferencija i panelisti, da nastupaju na inostranim festivalima, u relevantnim koncertnim prostorima i svemu što čini muzičko tržište. Uz važne društvene faktore otvara mogućnost za uspostavljanje novih veza publike i muzike – odakle god ona dolazi.

„U ovogodišnjem konceptu muzičkog programa, sa željom da se pozicioniramo kao “generator“ regionalnog muzičkog tržišta, predstavićemo etablirane, inovativne i značajne bendove sa jedne strane, a sa druge – kroz otvoreni poziv nove i mlade bendove i solo izvođače sa značajnim potencijalom. Otvaramo prostor za napredak i direktno utičemo na početak muzičkog napretka i afirmacije.“, navodi se u saopštenju Indirekt Showcase-a.

Uz prijateljske vibracije i saradnju, Indirekt je orijentisan ka većoj dostupnosti i uključivanju regiona Balkana u evropsko i globalno muzičko tržište, saradnji institucija u regionu, koncertnih prostora, festivala, medija i pojedinaca, vodeći se isključivo kvalitetom.

Dodatne informacije možete dobiti putem mail adrese Indirect-a.

Najnovije vesti

Izdvajamo