-

Incomplete ima novo EP izdanje

IncompleteBend Incomplete ima novo izdanje, odnosno EP naziva „Novi Svet“ koji je izašao za Life as a dream records.

Uskoro nam stiže i štampana verzija u vidu Cd-a pa ako ste zainteresovani možemo vam poslati. Snimak i mastering je radio Uroš Milkić u Down there StudijuPromocija EP-a održaće se 19. maja u MKC Kombinatu u Zemunu.

Bend Incomplete je nastao 2003. kao trio. Sa uticajima punk rock zvuka, pogotovo melodičnog kalifornijskog, ali i alternativnog i grunge pretočenog u tekstove na srpskom. Kičmu benda čine Barbara i Nikola koji se smenjuju na vokalima. Sa prvim bubnjarem Bogdanom snimaju dva demo albuma: „Incomplete“ 2004. i „Ja ih ne čujem“ 2005. Sviraju po Srbiji i to uglavnom po Beogradu,Obrenovcu, Kragujevcu, Novom Sadu, Požegi, Kraljevu… Novi bubnjar Vaske dolazi u bend 2007. i sa njim objavljuju ubrzo 2008. Album „Ne budi me“. Slede svirke po raznim festivalima, komšiluku, sa stranim bendovima. 2012. izlazii EP „IV“ koji nagoveštava neke nove ideje iako se bend i dalje drži čvrstih punk rock korena i tekstova na srpskom. Godinu nakon bend dolazi Taske koji upotpunjuje zvuk na drugoj gitari i back vokalima.

Nažalost bend se razilazi sa bubnjarem i nastaje pauza od 2,3 godine. Za to vreme Barbara se posvećuje svom drugom bendu Replicunts, a Nikola Technicolor Lies sa kojim dosta sviraju i snimaju. 2017. u bend dolazi bubnjar Damjan koji je duže vreme živeo u Londonu i unosi novu energiju. Krajem godine bend snima novi EP „Novi Svet“ koji izlazi u aprilu 2018.

Najnovije vesti

Izdvajamo