-

Ima da prži! Tvrđi zvuk u finalu treće sezone Balkanrock Sessions

BalkanrockSessions Sink
Foto: Angelina Kačunković

U finale treće sezone Balkanrock Sessions ulazimo sa tvrđim zvukom tj. metal sastavima Sink i Mud Factory. Najkraće rečeno, ima da prži. Sledeći na redu jeste Sink, a njihov nastup možete gledati u ponedeljak 21. novembra na Balkanrock Youtube kanalu. Mud Factory će izaći dve nedelje kasnije.

Od 2012. godine, kada je sastav Sink isplovio, menjao je postavu i razvijao svoj muzički izražaj, koji, makar sudeći po objavljenim singlovima sa predstojećeg albuma, dostiže svoj vrhunac. Njihov poslednji singl „Na dlan“, objavljen je pre samo nekoliko dana, a isti ćete čuti u okviru Balkanrock Sessions. 

BalkanrockSessions Sink
Foto: Angelina Kačunković

Prvi album Sink objavljuje 2014. godine, a album nosi naziv „Sve što nisam ja“. Nakon tri godine završen je i drugi album „Pred stubom srama“ i od tada se sa nesrpljenjem čeka novo studijsko ostvarenje ovog metal sastava. 

Novi album „Koren“ nije u celosti ugledao svetlost dana, ali je dugo spreman i najavljivan. Njegovo objavljivanje poklopiće se sa desetogodišnjicom benda, proslavljenom nastupom na Balkanrock Sessions-u.

Sink i njihove nove pesme možete poslušati 21. novembra, u 20h na Balkanrock YouTube kanalu, te pritisnite zvonce za obaveštenje i sačekajte novi Balkanrock Session, a do tada možete pogledati nastup Bjesova!

Najnovije vesti

Izdvajamo