-

NaslovnaVestiVesti iz regionaHumanitarni muzički kviz za decu sa onkologije

Humanitarni muzički kviz za decu sa onkologije

Udruženje "Obrati pažnju"Udruženje „Obrati pažnju“ u utorak, 24. decembra od 20 časova u Kruševačkoj 27 (prostorije udruženja) organizuje humanitarni muzički kviz u svrhu prikupljanja novca za novogodišnje paketiće koje će Deda Mraz uručiti deci na Onkologiji. Kotizacija (učešće) je 200 dinara po članu ekipe, a osveženje će se prodavati po simboličnim cenama. Više detalja o samom kvizu, ali i ostalim aktivnostima udruženja „Obrati pažnju“, čućete na samom događaju.

Prijavite ekipu tako što ćete u inbox fejsbuk stranice udruženja ili na telefon 063/80-35-490 poslati ime ekipe i broj članova. Ekipa može imati od 2 do 6 članova. Zbog ograničenog prostora prijava ekipa je obavezna.

Kviz funkcioniše po principu „pogodi pesmu i izvođača“. Isečci pesama se puštaju preko ozvučenja, a na vama je da ih prepoznate i upišete, kao i da se dobro zabavite. Kviz je podeljen u 9 oblasti: domaći rok, strani rok, domaći pop, strani pop, rep, folk, narodna muzika, evrovizija i oblast iznenađenja. Svaka oblast ima po 10 pesama.

Cilj je da se zabavimo i mališanima ulepšamo novogodišnje dane. Za prve tri najbolje ekipe pripremljene su medalje, a sve ekipe će dobiti zahvalnicu na učešću.

Ukoliko neko ne može da učestvuje, a želi da podrži akciju udruženja „Obrati pažnju“, donaciju može uplatiti na žiro račun udruženja: 265178031000165914 (Raiffeisen Banka). Svi podaci o visini prikupljenog novca i troškova za paketiće biće objavljeni i transparentni.

Najnovije vesti

Izdvajamo