-

Humanitarna Gerila #4 za Dragana Jakšića

U četvrtak, 22. novembra održaće se novi humanitarni koncert u novosadskom Gerila baru, ovoga puta za momka po imenu Dragan Jakšić.

Dragan Jakšić je sredinom 2016. godine doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške povrede. Uprkos lošim prognozama lekara i malim šansama da preživi i oporavi se, uspeo je da prebrodi najkritičniji period.

Dugo ležanje u komi i teška povreda glave doveli su do toga da je on u potpunosti zavistan od tuđe nege i pomoći. Iako vodi tešku borbu, Dragan se polako oporavlja i svakodnevno vežba u rehabilitacionom centru. Terapeuti su izuzetno zadovoljni njegovim napretkom i sve je bliže cilju da ponovo prohoda i u potpunosti se oporavi.

Za njegov dalji oporavak potrebno je još mnogo truda i zalaganja, ali na žalost i mnogo novca za boravak u rehabilitacionom centru, terapije, razna pomagala, lekove i suplemente.

Za Dragana sviraju Zgodni mladi odmetnici, High Five i Zona Katastrofe! Bendovi sviraju bez honorara, sav novac prikupljen na ulazu i 10% od prometa na šanku idu u fond za Draganovo lečenje. Ulaz je donacija.

Najnovije vesti

Izdvajamo