-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Hrabri krojač širi ljubav (novi singl)

Hrabri krojač širi ljubav (novi singl)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

hrabri_krojacHrabri krojač, sastav aktivan od 2011. godine, objavio je novi singl, jedan u nizu kojim najavljuju svoj prvi album koji će se pojaviti do proleća 2014. godine pod nazivom „Dolazi sunce“.

Pesma „Volim“, drugi je po redu singl ove beogradske grupe čiju postavu čine Janja Franeta (vokal), Goran Mladenović (bas gitara), Dejan Jovanović (bubanj) i Bojan Marjanović (gitara). Producent pesama Hrabrog krojača snimljenih u studiju Digimedia je Boris Mladenović, koji je sarađivao sa velikim brojem afirmisanih izvođača.

„Potreba da volimo i budemo voljeni najjača je ljudska potreba, bez obzira gde živimo, kom narodu pripadamo ili čime se bavimo, to je potreba koja nas stvara i obnavlja i čini zdravim. Hrabri krojač vam želi da volite i budete voljeni, bez granica, bez predrasuda, uvek i bez prestanka, pogotovo onda kad senka mržnje preti da nas skrene sa puta ljubavi.“, poručuju povodom singla „Volim“ iz tabora grupe koja je sebi zacrtala za cilj da kod publike budi pozitivne emocije.

Promocija singla održaće se u varijanti javne probe u beogradskom studiju Petrović, u zgradi Bigza, 14. decembra kojoj će od 22h svi zainteresovani moći da prisustvuju, a grupa je obećala da će sve prisutne počastiti celovečernjim nastupom uz besplatan ulaz.