fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Hornsman Coyote predstavio novi spot

Hornsman Coyote predstavio novi spot

Hornsman Coyote Lee Scratch Perry & Mad Professor Beograd
Čuveni beogradski reggae rock umetnik Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote je putem svog oficijelnog Youtube kanala objavio spot za numeru “Holy Ways”.

Hornsman Coyote je prošle godine posredstvom Ammonite Recordsa iz Beograda objavio svoj deseti studijski album pod nazivom “Sevengreen”. Od izdavanja albuma do danas, Hornsman Coyote je objavio čak šest spotova.

Takođe, Coyote je samostalno i sa svojim soundsystemom, u okviru promocije novog albuma, zabeležio veliki broj festivalskih i klupskih nastupa širom Srbije i Evrope (Holandija, Poljska, Austrija, Slovenija, Malta).

Kako saznajemo iz tabora Hornsman Coyotea, druga polovina septembra će biti rezervisana za odmor i sumiranje utisaka sa izuzetno aktivne letnje turneje, dok se nastavak koncertnih aktivnosti očekuje već u prvoj polovini oktobra, kada je bukiran nastup na Cultiva Festivalu u Beču.

Da podsetimo, Hornsman Coyote je album “Sevengreen” realizovao u saradnji sa poznatom austrijskom produkcijskom kućom House of Riddim, dok je za kompletan vizuelni aspekt i video obradu Hornsman Coyotea sadržaja zadužena Đurđica Gajić, koja je ujedno i član sastava Hornsman Coyote Soundsystem.