-

Hardcore bend Brat objavio novi video-singl

Brat Arsenal Fest KragujevacUžički hardcore bend Brat objavio je spot za pesmu „Na margini“, drugi singl kojim najavljuje svoj drugi album.

Pesmu su snimili kod bubnjara benda Luke Jelisavčića u studiju „PoDrum“. Luka je bio zadužen i za kompletan miks i master.

Pesma je nastala u saradnji sa prijateljem benda Markom Pantovićem (Baš čelik noževi) sa Zlatibora koji je tekst dao gitaristi Žarku, jer je mislio da ćemo mi to izneti na pravi način, što se nadam da i jesmo uradili na kraju. Ovakav tekst je uvek aktuelan, naručito sada gde se više nego ikada ‘ljudi ujedaju i svi su protiv svih’, kaže Ivan Radović, frontmen benda Brat.

Bend Brat je nastao 2014. i do sada je objavio jedan album „Imamo li problem“ za izdavačku kuću Hardwired Media. Trenutno su u procesu snimanja drugog albuma u studiju „PoDrum“ pod palicom bubnjara Luke Jelisavčić. Pored Luke u bendu su još Žarko Jovanović na gitari, Srećko Borčić na basu i Ivan Radović na vokalu. Drugi gitarista Nemanja Ilić je uzeo trenutno pauzu u radu benda zbog privatnih obaveza, ali i dalje je prisutan u radu na drugom albumu.

U narednom periodu bend Brat možete slušati:

  • 27.5 GKC sa Eyesburn & Quasarborn;
  • 04.06. Atom Beograd, BRAT i prijatelji.

Najnovije vesti

Izdvajamo