-

NaslovnaVestiVesti iz regionaHard Time objavili album "Rock 'N' Roll"

Hard Time objavili album „Rock ‘N’ Roll“

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

hard-timeCroatia Records objavila je dugoočekivani novi studijski album grupe Hard Time. Nazvan prema jednoj od 14 pjesama „Rock ‘n’ Roll„, novi album donosi nam prepoznatljiv zvuk veterana domaće heavy rock scene.

Na sceni su preko 20 godina, točnije od 1991. godine, a danas u pomlađenom sastavu koji čine Majk Jogunić na bas gitari, Igor Lipovača na solo gitari i Vatroslava Gmaza na bubnjevima zvuče još energičnije i žešće. Autor većine pjesama na novom albumu je osnivač benda i glavni vokal, nepokolebljivi Gordan Penava Pišta. Upravo zbog njegovoj entuzijazma i življenja rock ‘n’ rolla, možemo zahvaliti što je Hard Time preživio toliko dugo. Uz njega se kao autori pojedinih pjesama pojavljuju Ivan Mihaljević Miha, ujedno i koproducent i snimatelj albuma te Mario Vestić koji je napisao duet „U ovoj sobi“ sa Žanamari (Žanamari & J’animals) te pjesmu „Gdje smo to sada“ s kojom je Hard Time najavio rad na novom studijskom albumu.

Novi album „Rock ‘n’ Roll“, premijerno predstavljen prošloga vikenda na „Slavonija Festu – CMC 200“ u Slavonskom Brodu, četvrti je studijski album Hard Time-a. Prvi „Kiss my ass and go to hell“ objavljen je 1993. godine, slijedi ga „Kad poludim“ iz 1996. godine i „No. 3“ iz 2006. godine, oba u izdanju Croatia Records. Croatia Records objavila je 2008. godine prvi i zasad jedini live album grupe „Live in Jabuka“.