-

NaslovnaVestiVesti iz regionaGrupa NBG predstavila novi spot

Grupa NBG predstavila novi spot

NBG

Kultna beogradska grupa NBG objavila je video spot za pesmu „Osuđen na bes“ u kojoj se kao gost pojavljuje Boban Petronijević, frontmen benda Ritam Nereda.

„Onog trenutka kada smo napravili pesmu videli smo Bobana kao gostujući vokal. Poslali smo mu snimak, njemu se svidela i uradio je vokale“ kažu članovi benda i dodaju da su izuzetno zahvalni što je Boban prihvatio poziv i srećni što se ova saradnja ostvarila: „Velika je čast imati takvog drugara, čoveka i muzičara kao gosta.”

Režiju spota, kao i montažu potpisuje Vladimir Jakšić, iza kamere je bio Boško Dimitrijević a kadrovi su snimljeni u OŠ „20.oktobar“ u Bloku 70.

Pesma „Osuđen na bes“ jedan je od vodećih singlova sa albuma „Nama ostaje samo punk“ nedavno objavljenom za izdavačku kuću Multimedia Music. Snimljen je u studiju “Klinika Petrović” BIGZ, a produkciju albuma potpisuje Ivan Petrović. Na CD-u se nalazi trinaest numera, a kao gosti na izdanju, pored Bobana Petronića, pojavljuju se i Drakula (Direktori), Roga (Šaht), Džoni (Antifriz), Kojot (Eyesburn, Remedy) i Saša Knežević (ex Revolveri).

Najnovije vesti

Izdvajamo