-

NaslovnaVestiVesti iz regionaGrupa BES dočekala Novu godinu uz “Krah”

Grupa BES dočekala Novu godinu uz “Krah”

Novosadska grupa BES objavila je 31. decembra u ponoć novi video spot za pesmu “Krah” I na sebi svojstven način ušla u novu 2021.godinu.

Znalo se da na trgovima i u klubovima 31. decembra neće biti organizovanih dočeka Nove godine, te je novosadska grupa BES rešila da svim ljubiteljima čvršćeg zvuka, za Novu godinu, tačno u ponoć, pokloni svoj novi, treći po redu singl “Krah” sa predstojećeg albuma “Periferija ljudskosti”.

Iako pesma kojom je bend poželeo srećnu novu ima prilično apokaliptičan i pesimističan naziv, ekipa BES-a poručuje da je u pitanju svojevrstan “omaž” protekloj 2020. godini koja je, svi će se složiti, ostavila i te kako traga u našim životima.

“Za nas muzičare je bilo nezamislivo provesti takoreći celu godinu u četiri zida, bez ijednog nastupa. Pritom apsolutno ne želimo da pričamo o finansijskim gubicima, već o čistom kontaktu sa publikom i tom predivnom energijom koja se dešava na nastupima. To je za nas neprocenjivo!” kaže Saša Friš, gitarista benda.

Pesma “Krah” još jedan je od singlova sa albuma “Periferija ljudskosti” koji je trebalo da krajem prošle godine ugleda svetlost dana, ali je njegovo objavljivanje odloženo za proleće.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo