Grate objavili album “Ne mogu, neću, ne znam i ne želim”

GrateNajavljen singlovima “Ja” i “Karma“, pod etiketom Odličnog hrčka objavljen je treći studijski album novosadskog alt rock sastava ​Grate.

ne-mogu-necu-ne-znam-i-ne-zelimIzdanje ​​ “Ne mogu, neću, ne znam i ne želim“, u 56 minuta i 56 sekundi donosi žestoki rokenrol zvuk i sirovu energiju koja pokreće. Album je dostupan je na Deezeru, ali i na zvaničnom YouTube kanalu grupe Grate.

Prethodni album “Volim da hodam”, koji je od nedavno takođe dostupan na digitalnim servisima, označio je kraj lomova za Grate. “Prošli smo kroz zaista težak period dok smo stvarali pesme za Volim da hodam. Ne mogu, neću, ne znam i ne želim je nešto potpuno drugo… Ovaj album oslikava naš život u poslednje dve i po godine, koliko smo ga i stvarali. Trinaest priča koje smo videli, čuli, i preživeli. Kao da se sam napisao. On je naš glas protiv mračne realnosti koju živimo, ​odgovor na nadrealn​u​ svakodnevic​u​… Naša borba za bolju budućnost.” objašnjavaju momci iz grupe Grate kako je rođeno novo, upravo objavljeno izdanje.