fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Gordan Lazinica objavio singl “Marnak”

Gordan Lazinica objavio singl “Marnak”

Gordan Lazinica, poznatiji kao pevač i frontmen beogradskog benda Salvation Zer0, objavio je svoj prvi zvanični singl pod imenom “Marnak” u okviru svog solo projekta, ranije znanog pod imenom Ghost Design.

Nakon više od tri godine, tokom kojih se Gordan pretežno bavio aktivnostima u svom bendu, “Marnak” označava novi period u njegovom muzičkom stvaranju, tokom kojeg se može očekivati još singlova, a kasnije i nešto obimnijih izdanja.

Po Gordanovim rečima, tekstualno Marnak zapravo nema nikakvo značenje osim što fonetski dobro zvuči, a čitava pesma se bavi tematikom odbacivanja značenja i poruke u tekstu pesme.

Marnak” je “metalnija” verzija bendova poput Motley Crue, Billy Idol i sl. zvuka glam rocka osamdesetih. Sniman je u beogradskom studiju Borisa Zaborskog (gitarista u bendu Cyreign), koji je zajedno sa Gordanom radio i produkciju.

Kao gost na singlu pojavljuje se gitarista Branislav Pajić Pajke, koji je kreativno doprineo sa nekoliko solo deonica prikladnih za pesmu. Pajke je takođe i gitarista beogradskog benda Blackberry Society.

Za dizajn kavera bio je zadužen Vladimir Stanišić.