-

NaslovnaVestiVesti iz regionaGordan Kičić sa Kraljem Čačka snimio spot za "Deda Mraz je švorc"

Gordan Kičić sa Kraljem Čačka snimio spot za “Deda Mraz je švorc”

Kralj Čačka

Film Realna priča već tri nedelje puni bioskope širom zemlje i regiona, a želeći da dodatno obraduje svoju publiku, reditelj i glavni glumac Gordan Kičić priredio je prvi video spot sa muzikom iz filma, koju potpisuje Kralj Čačka.

Glavna muzička numera “Deda Mraz je švorc” već se uveliko emituje na radio stanicama, a Kičić navodi da je od početka rada na filmu verovao da će se muzika Nenada i Marka Marića odlično uklopiti u Realnu priču, koju je za tri nedelje prikazivanja videlo više od 50.000 gledalaca.

„Senzibilitet i zvuk se idelano uklopio u film. Smatrao sam da takva vrsta muzike, koja je kod nas retkost, može da bude posebna vrednost filmu. Mi se nismo pozvali ranije, samo sam slušao njegovu muziku, ali kada smo počeli da sarađujemo na filmu, zaista smo se odlično uklopili“, opisao je Kičić svoju saradnju sa Kraljem Čačka.

Nenad Marić alijas Kralj Čačka objašnjava da se prilikom odabira pesama za film trudio da temama, harmonijom i bojama isprati stil filma. „Ideja je bila da muzika u filmu bude sa merom podrška emociji koju film nosi što je bio uzbudljiv zadatak za nas. Uz blage sugestije reditelja došli smo do finalnih tema i zvuka za koji mislim da dobro radi uz sliku“,smatra Marić.

Najnovije vesti

Izdvajamo