-

NaslovnaVestiVesti iz regionaGoran Bare i Majke singlom "Rođen za suze" najavljuju novi album

Goran Bare i Majke singlom “Rođen za suze” najavljuju novi album

Goran Bare i MajkeGoran Bare i Majke, objavili su singl “Rođen za suze“, kojim najavljuju novi studijski album. Pesmu je napisao i komponovao Bare, dok je za aranžman zaslužan Mario Rašić.

Pesma sadrži snažan i emotivan tekst, koji prati melanholičan, a opet dopadljiv ritam, koji vas vodi kroz lavirint emocija i snažnih poruka.

Pesma je snimljena, miksovana i masterizovana u RSL studiju u slovenačkom Novom Mestu,a prati je odličan spot, snimljen u Rijeci, koji odiše kvalitetnim kadrovima i scenama, a koje odlično nastavljaju tamo gde reči i muzika prestaju.

“Sinopsis spota je zamišljen kao ‘krštenje’, odnosno katarza za otpuštanje tog jedinog grijeha, kako kaže tekst – rođenja za suze koje ne teku. Crna voda simbolizira godine teškog života, a solo dionica u sredini pjesme je meditacija za vrijeme zarona i suočavanja sa samim sobom. Naposljetku te suze koje se ne ispoljavaju van izazivaju bijes i oslobođenje emocija kroz simbol kiše koji se prožima kroz cijeli spot”, rekao je za spot reditelj Filip Gržinčić i  sjajno zaokružio sve ono o čemu nova pesma “Majki” govori.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo