-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Goblini trailerom najavili novi spot i povratnički album

Goblini trailerom najavili novi spot i povratnički album

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

golubPank rok bend Goblini objavio je danas trejler za novi spot “Deca iz komšiluka“, kojim najavljuju povratnički album “Roba s greškom“.

Spot “Deca iz komšiluka” imaće premijeru u subotu 26. oktobra od 18 sati u emisiji “Gruvanje” Prvog programa Radio-televizije Vojvodine, a u ponedeljak 28. oktobra pojaviće se na Jutjubu i na ostalim televizijama u Srbiji i regionu.

“Trejler za naš prvi spot singl trebalo bi da ljudima da do znanja u kojem pravcu će sve to ići, a sam spot, koji će uskoro biti premijerno emitovan, trebalo bi da jasno podvuče samu poruku pesme”, kaže frontmen Branko Golubović-Golub.

“Robu s greškom” objaviće polovinom novembra na CD-u promoterska kuća Long Play, a to će biti Goblinima prvi album još od “Re-Contra” iz 1999. godine.

Posle skoro decenije pauze, Goblini su obnovili rad krajem proleća 2010.godine. U postavi su bili Golubović (vokal), Jovanović (gitara), Kokotović (bas), Saša Šetka (gitara) i Milan Arnautović (bubnjevi). Bend je tog leta objavio CD singl “Crno na belo” sa pesmama “Luna/Kao da…” (u zajedničkoj produkciji SKC-a Novi Sad i Šabačkog letnjeg festivala). Izlazak singla pratio je spot za pesmu “Luna”, kao i dokumentarni film o bendu u produkciji RTV.

Gobline trenutno čine Golubović, Jovanović, Kokotović, Arnautović i gitarista Leonid Pilipović, koji je prethodno sa Goblinima snimio i kultni album “U magnovenju”.