-

Goblini objavili novi spot pred nastup na Metropolis Music Festu

Goblini Dom omladine Beograd fotografije galerija U Magnovenju

Prošlo je gotovo trideset godina od osnivanja diskografske kuće Metropolis, tačnije od objavljivanja prvog izdanja, antologijskog albuma grupe Dža ili Bu – „Spremanje ribljeg gulaša zahteva visoku koncentraciju“.

„U želji da obeležimo naših prvih „30 godina rokenrola“ odlučili smo da organizujemo Metropolis Music Fest koji će se održati u nedelju, 2. jula u prostoru kluba Barutana. Na festivalu će nastupiti bendovi koji su pre tri decenije početak svoje karijere vezali upravo za našu kuću: Dža ili Bu, Džukele (Nafta) i Goblini koji će u okviru festivala održati dvosatni koncert. Biće to još jedno „osvajanje“ novog prostora, naime šabački pankeri će po prvi put nastupiti u „tvrđavi dobrog provoda“, klubu Barutana.“, navodi se u saopštenju diskografske kuće Metropolis.

Tim povodom Goblini su objavili novi spot, live verziju kultne pesme „U odbrani zla“, snimljene na prošlogodišnjem, rasprodatom koncertu u atrijumu Beogradskog sajma.

Ulaznice za festival po ceni od 2000 dinara (2500 na dan koncerta) dostupne su na tickets.rs, dok je specijalno dizajnirane ulaznice moguće kupiti u prostorijama Metropolisa, Makedonska 21.

Najnovije vesti

Izdvajamo