fbpx

-

Naslovna Vesti Vesti iz regiona Goblini: "Idemo" protiv maloletničkog nasilja (video)

Goblini: “Idemo” protiv maloletničkog nasilja (video)

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

goblini

Pank rok sastav Goblini pred koncert 8. marta u beogradskoj Hali sportova objavio je spot “Idemo” koji je, prema rečima frontmena Branka Golubovića-Goluba, “vrlo upozoravajuća priča o rastućem maloletničkom nasilju”.

Idemo je na prvi pogled jedna od najagresivnijih pesama Goblina, ali je u osnovi pesma protiv agresije i nasilja. Maloletničko nasilje postaje sve ozbiljniji problem sa kojim celo društvo mora da se pozabavi. Drago mi je što je ekipa koja je radila ovaj spot uspela da u toj pesmi otkrije tu univerzalnu poruku”, kaže Golubović.

Režiju i montažu spota “Idemo!” potpisuje Djolodjolo, direktor fotografije bio je Luka Miličević, autor animacije je Noyz, a ilustracija Linnch.

“Istovremeno, sam naziv pesme ‘sugeriše’ na to da nam se približio 8. mart i veliki promotivni koncert u Beogradu i predstavlja poziv svim našim vernim fanovima: ‘Idemo, vidimo se vrlo brzo u Hali sportova. Ima nas!'”, kaže Golubović.

Kultni pank rok sastav Goblini održaće 8. marta veliki beogradski koncert u Hali sportova, na kom će promovisati jesenas objavljeni 14 godina iščekivani povratnički CD album “Roba s greškom“.

CD album “Roba s greškom”, u izdanju promoterske kuće Long Play, može se dobiti za samo 1.200 dinara uz kupljenu ulaznicu za koncert u Hali sportova! Odvojeno, ulaznica košta 1.000 dinara, a CD 500 dinara.

Balkanrock.com podeliće 4×2 ulaznice za koncert Goblina. Da biste osvojili ulaznicu potrebno je da sa naše fejsbuk stranice facebook.com/Balkanrock.page podelite (share) našu naslovnu fotografiju (cover) uz poruku zašto želite ulaznicu. Četiri najkreativnije poruke dobiće po dve ulaznice. Napomena: status sa podeljenom fotografijom i porukom stavite na public, da bi mogli da imamo uvid u tu poruku.