“Gle!” novi spot Meritasa

Meritas

Nakon što su početkom ožujka izdale, fizičkim izgledom, unikatni album „Gle!“ – drvenu kutiju koja imitira okvir za fotografije – Meritas su objavile i video spot za istoimenu pjesmu.

Meritas Gle
Unikatni izgled albuma “Gle!”

Anita i Meri o snimanju spota za „Gle!“ kažu: „Još jedno inspirativno snimanje video spota s Mare je iza nas. Provele smo zanimljiv dan na jednoj od neobičnih zagrebačkih lokacija, u napuštenoj tvornici svile, koja se pokazala kao izvrsno mjesto za prenošenje riječi, stihova, glazbe i začudne atmosfere koju ova pjesma stvara u slike”.

U nastavku je dodala: “Mare Milin je, kao i mnogo puta do sada, pjesmu osjetila do neslućenih širina i dubina i svojim hipersenzibilnim objektivom uspjela stvoriti drhturavi, pomalo pomaknuti svijet koji se s pjesmom nepogrešivo prožima. U spotu sve odiše onom posebnom estetikom, koju nas dvije kod nje toliko volimo. Izvrsna Maida Srabović je svojom montažom i biranjem kadrova dala snimljenom materijalu sve ono što mu je bilo potrebno da pulsira u pravom ritmu i iznese zamisao do kraja. Njena je bila i ključna ideja da spot na kraju bude obojan u sivo-srebrene nijanse. Velika Hvala cijeloj ekipi: Saši Jokoviću, Miji Majhenu i Robertu Severu.“

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.