-

Gitaristički disko mutant Hladnog piva i Sanje Doležal

Hladno pivo Banovina NišSasvim neočekivana suradnja dolazi iz radionice Hladnog piva. Naočigled nespojiv zvuk punk rocka sa slatkim popom predstavlja „feel good“ nostalgični moment, a glas koji ga je najbolje dočarao u pjesmi „Carpe diem“ bio je glas Sanje Doležal.

Iako je godina i pol bez ijednog koncerta pred živom publikom ostavila je traga na svima, Hladno Pivo se opet pokazalo kao tvrd orah pa vam umjesto kataklizmične žalopojke nude „Carpe diem“, gitaristički disko mutant s dvije glave o tome kako čovjek može živjeti i prije vikenda. Spot koji je režirao Mario Kovač.

„Sanja Doležal dobila je radio mjesto iritantno nasmiješene voditeljice, a tek kad se pokazala na poslu dopustili smo joj da nam zapjeva na refrenu. Proročanstvo nam je govorilo da tamo negdje na Mliječnoj stazi postoji čovjek dovoljno perverzan da takvo dvoglavo čudovište pretvori u nešto barem nalik spotu i da ćemo ga prepoznati čim ga ugledamo. Nismo očekivali baš tako jasan znak s nebesa kao što istetoviran naslov pjesme preko podlaktice najvećeg majstora trasha Mario Kovača. Rezultat je ovo glazbeno vizualna nakaza nakon koje se teško ponovno uozbiljiti.“ – rekao je Mile Kekin.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo