-

Gile pred koncert Električnog orgazma u Domu kulture: Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu

Električni orgazam 40 godina Orgazma Kombank dvorana fotografije galerija Gile YU Grupa Jovec Ljuba Artan Lili Anton BeogradNakon veoma uspešne festivalske sezone tokom koje su nastupali na najvećim binama regiona, legendarni “Električni orgazam” dolazi u Novi Sad da konačno održi dugoočekivani celovečernji koncert. Koncert će biti održan ove subote, 19. novembra u Domu kulture, a početak koncerta je najavljen za 22 sata.

Legendarni bend će u Novom Sadu nastupiti u okviru velike turneje kojom proslavlja 42 godine postojanja, a novosadski koncert će biti jedan od retkih samostalnih koncerata “Orgazma” ove jeseni, prava rokenrol poslastica za sve iskrene ljubitelje pravog rok zvuka.

S obzirom na to da se ove godine navršava i 40 godina od izlaska kultnog albuma “Lišće prekriva Lisabon”, bend će publiku iznenaditi i nekim pesmama sa tog albuma koje dugo nisu izvođene uživo, ali sa repertoara neće izostati ni svi oni antologijski hitovi iz 42 godine duge karijere “Orgazma”.

“Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu, i rado mu se vraćamo. To je jedan od gradova gde smo nastupali od samog nastanka benda, još od 1980. godine, tako da se podrazumeva da ćemo i u Novom Sadu obeležiti 42 godine postojanja i 40 godina od izlaska albuma Lišće prekriva Lisabon. Pozivam publiku da dođe u Dom kulture i da na dva sata zajedno proslavimo sve te godine, pesme, albume ali i rokenrol kao najvažniju umetničku formu dvadesetog veka, a mi obećavamo još jedan nezaboravan koncert”, kaže pevač, gitarista i frontmen benda Srđan Gojković Gile pred novosadski koncert.

“Električni orgazam” je jedan od najznačajnijih rok bendova na prostoru bivše Jugoslavije, koji je svojim dugačkim stažom i kvalitetom odavno zaslužio kultni status, kako kod publike tako i kod stručne javnosti.

Ulaznice za novosadski koncert su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 1500 rsd i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn.

Ukoliko se ne rasprodaju ranije, ulaznice će na dan koncerta koštati 1700 rsd.

Najnovije vesti

Izdvajamo