-

Garage in July snimili singl sa Šiljom iz Gatuza (video)

Garage in July
Foto: Madison

Bend Garage in July ima novi videospot za singl „Buntovnik ljubavi“. Radi se o singlu na kojem je gostovao Damir Trkulja – Šiljo iz benda Gatuza te kojim najavljujuo svoj sljedeći studijski album.

Ova pjesma ujedno je i njihovo prvo službeno izdanje za izdavačku kuću Dirty Mojo Records koju je pokrenuo Ivo Matić iz benda Orvel.

„Snažne poruke i ideje ljubavi koje poput ljepila spajaju četvero ljudi i iz čega nastaje sva glazba Garage in Julya, ovoga puta šalju se kroz vrlo jasnu misao o ulozi novca u toj jednadžbi. Bez njega je možda teže ostvariti svoje snove, ali on ne može kupiti doživljaj. On ne može donijeti sreću umu i mir duši. Njegova istina je u tome da je bezvrijedan, to jest, on vrijedi samo zbog društvenog dogovora. Sam čin njegovog spaljivanja je oslobađajuć i čist. Paljenjem novca simbolično se pali i uništava sve ono lažno našega društva. Sad smo živi. Nemojmo dugoročno planirati kako sačuvati novac, već kako sačuvati glazbu i prijateljstvo. Glazba nastaje iz potrebe za ostvarenjem i materijaliziranjem onog čistog. Ona dolazi iz ljubavi i naše povezanosti. Riječima je teško opisati zašto toliko volimo (stvarati) glazbu, snimljenom glazbom je to lakše, a uživo na koncertu je najlakše i zato se vidimo!“