-

NaslovnaVestiVesti iz regionaFrenkie objavio videospot za "Malkice"

Frenkie objavio videospot za „Malkice“

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.


Nakon što su nedavno fanove razveselili s videospotom za pjesmu „Viša srednja klasa“, Frenkie, Kontra i Indigo ne miruju ni tijekom ljeta. Tako su objavili novi, šesti videospot sa zajedničkog albuma „Putanja„.

Frenkie po prvi put u svojoj karijeri pokazuje novu stranu i na jako emotivan način opisuje svoje očinsko iskustvo – u pjesmi i videospotu za pjesmu „Malkice„. Režiju za novi video potpisuje Adnan Huremović i njegova Kreativluk ekipa.

„Realizacija ovog spota je bila moja želja od samog nastanka albuma. Ova tema je jako lična, po prvi put sam se usudio opisati iskustvo roditelja i na ovoj pjesmi smo svi zajedno najduže radili. Mnogi prijatelji su se iznenadili kada su čuli pjesmu, a spot kod svih izaziva tople emocije. Ova pjesma je posvećena svim očevima sa kćerkama!“, otkrio je Frenkie.

Saznajemo također da Frenkie, Kontra i Indigo uveliko rade na nastavku zajedničkog albuma „Putanja“. Plan je da u rujnu uđu u studio, i kao i prošli put, u par dana snime cijeli album. Gdje će se nastavak snimati nisu htjeli otkriti, ali s obzirom da se „Putanja“ snimala u Berlinu, za očekivati je i da nastavak bude realiziran na posebnoj lokaciji.