-

Franz Ferdinand – Povoljnije ulaznice za zagrebački koncert do 31. prosinca

Franz Ferdinand

Škotski rock benda Franz Ferdinand dolazi u Malu dvoranu Doma sportova u ponedjeljak 25. travnja 2022. Povoljnije ulaznice mogu se kupiti do kraja ove godine, petka 31. prosinca.

Fantastična pretprodaja ulaznica i prve reakcije govore da će ovo biti jedan od najiščekivanijih koncerata iduće godine. U Zagreb dolaze u sklopu velike turneje, a vlada veliki interes za zagrebački nastup na koji donose najveće hitove iz gotovo dva desetljeća duge karijere.

Franz Ferdinand dolaze na prvi samostalni nastup, a donose i svoju vlastitu opremu i produkciju zbog čega će prva greatest hits turneja benda biti ona za pamćenje. Jedno od najvećih stranih gostovanja u Zagrebu iduće godine događa se u sklopu Hits To The Head turneje, a prati ju album najvećih hitova kojima je bend osvojio svijet i predstavit će ih uživo na proljeće.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 180 kn koja će vrijediti do 31. prosinca. S prvim danom nove godine, od 1. siječnja, ulaznice će koštati 200 kn, dok će na dan koncerta cijena biti 230 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ulici Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dancing Bear CD Shop (Gundulićeva 7), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online.

Najnovije vesti

Izdvajamo